ШКОЛА МОЛОДОГО ВИКЛАДАЧА

14 березня в нашому коледжі відбулось чергова зустріч у «Школі молодого викладача»

На зустрічі підіймалося питання виховання сучасної молоді, було висвітлено можливі шляхи формування в учнів системи національних цінностей та рис громадянина-патріота з активною життєвою позицією з досвіду організації освітнього процесу у коледжі.

З доповіддю на тему: «Сучасні підходи до виховного процесу, формування особистості на принципах національно-патріотичного виховання та  традицій закладу» виступив заступник директора коледжу ХРЕСТОВИЙ Олександр Васильович

З доповіддю: «Практична складова освітнього процесу – фундамент професіоналізму» виступив заступник директора з виробничого навчання ЛЕЩИНСЬКИЙ Олег Львович.

У доповіді було  висвітлено особливості практичної підготовки майбутнього фахівця. Зазначено, що саме на етапі підготовки у студентів закладається фундамент компетенцій, що забезпечує успішність його майбутньої професійної діяльності та дозволяє прискорити включення випускника у трудову діяльність і створює можливість його професійної самореалізації. Було розглянуто види практик, зміст та завдання практичної підготовки

Тож, зустріч пройшла досить цікаво та продуктивно, питання які могли виникнути у молодих викладачів під час роботи були розглянуті та вирішені.