Бінарне заняття з дисципліни «Фотограмметрія»

11 березня 2024 р. викладачем-методистом циклової комісії туризму, геодезії та землеустрою Людмилою НЕЗГОДОЮ та провідним картографом Ольгою КОЖЕВНІКОВОЮ, ТОВ «Картографія +», для здобувачів 3 курсу спеціальності 193 Геодезія та землеустрій ОПП «Геодезичні роботи та експлуатація геодезичного обладнання» було проведено бінарне заняття з навчальної дисципліни «Фотограмметрія» за темою «Технологія цифрової фотограмметрії. Створення топографічної основи для містобудівної документації».
Здобувачі ознайомились з сутністю, застосуванням технологій цифрової фотограмметрії та з цифровою фотограмметричною станцією «Дельта»
Ольга Кожевнікова розповіла і продемонструвала створення топографічної основи, порівнюючи різні масштаби топографічних карт і планів. Акцентувала увагу на будову і технічну характеристику ЦФС «Дельта», створенні топографічної основи для потреб ОТГ та застосуванні сучасних програмних продуктів.
Наприкінці заняття здобувачі освіти мали змогу отримати відповідь на запитання, що їх цікавили, у фахівців. Бінарне заняття пройшло на високому професійному рівні.