Сертифікат за кращу роботу у тематиці «Погляд нового покоління»

Сертифікат за кращу роботу у тематиці  «Погляд нового покоління»

 

У лютому-травні 2021 року студенти Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж інженерії та управління Національного авіаційного університету» брали участь у щорічному фотоконкурсі-виставці авторських фотографій. Захід було організовано Науково-методичним центром ВФПО, студентським самоврядуванням закладів вищої та фахової передвищої освіти України. Тема цьогорічного фотоконкурсу-виставки – «Пульс сучасності».

Головною метою конкурсу є виявлення, підтримка творчих здібностей та ініціатив студентської молоді, пошук оригінальних підходів у галузі фотомистецтва, що є важливою складовою не лише виховної, просвітницької, організаційної роботи у закладах освіти, а й особистісного розвитку здобувача освіти. 

У другому етапі фотоконкурсу взяли участь 147 фотоматеріалів, включаючи цикли фотографій, із 70 закладів вищої та фахової передвищої освіти. За підсумками цього етапу у червні 2021 року наша студентка групи 312-ВП – Анастасія Козинець відзначена сертифікатом за кращу роботу у тематиці «Погляд нового покоління»! Колектив КІтУ НАУ сердечно бажає Анастасії нових креативних ідей, цікавих проєктів та високих результатів в освітній і творчій діяльності!