Онлайн-симулятор «Будинок доброчесності»: нові практики студентів КІтУ НАУ

Онлайн-симулятор «Будинок доброчесності»: 

нові практики студентів КІтУ НАУ

 

7-11 червня 2021 року студенти Відокремленого структурного підрозділу «Фаховий коледж інженерії та управління Національного авіаційного університету» взяли участь у проєкті «Онлайн симулятор «Будинок Доброчесності», який реалізується за підтримки USAID_ВзаємоДія.

Онлайн-симулятор «Будинок доброчесності» - це віртуальна можливість протестувати власні громадянські цінності на доброчесність у складних життєвих обставинах, що дає можливість побачити зв’язок між діями/бездіяльністю та визначити власну готовність діяти з нульовою толерантністю до корупційних і недоброчесних проявів за алгоритмом: реальна ситуація > вчинена дія/прийняте рішення > наслідок. Основою гри є реальні життєві ситуації, які трапляються з людьми у повсякденному житті. Фінальний результат гри візуалізує наслідки прийнятих рішень у вигляді будинку.

Студенти КІТУ НАУ стали першими, кому випала нагода випробувати розроблений інструмент і в межах освітнього процесу протестувати гру, а також запропонувати власні пропозиції, які неодмінно призведуть до поліпшень у грі, що максимально дасть змогу підлаштуватись під потреби молодого покоління.

Розроблена інтерактивна гра може бути практичним доповненням для курсів  «Громадянська освіта»,  «Право», «Філософія», «Соціологія» та ін. у закладах освіти України.