Яскравий початок Тижня комп’ютерного дизайну

Яскравий початок Тижня комп’ютерного дизайну

Тиждень комп’ютерного дизайну у коледжі розпочався відкриттям фан-зони – «Я люблю КІтУ НАУ». Фан-зона створена студентами, що навчаються за спеціальністю «Видавництво та поліграфія», швидко стала улюбленим місцем серед тих, хто працює та навчається у нашому навчальному закладі. Сюди поспішають всі, хто бажає зробити яскраві фото, що згодом наберуть велику кількість лайків у соціальних мережах. Запрошуємо всіх, хто ще не встиг зробити знімки, до нашої фан-зони!

Першим конкурсом Тижня став конкурс графічного дизайну «Бізнес-візитівка». Студентам було поставлено завдання, що може зустрітися графічному дизайнеру у реальному житті, а саме розробити векторний логотип та макет бізнес-візитівки. Студенти групи 212-ВП, що прийняли участь у конкурсі, показали знання необхідних теоретичних матеріалів, високий рівень володіння навичками роботи у програмному забезпеченні та креативний підхід до справи.

Імена переможців стануть відомі під час церемонії нагородження, а зараз дякуємо всім учасникам за участь та сподіваємось, що в подальшому наші студенти будуть тільки продовжувати вдосконалювати свою професійну майстерність!