ПЕК НАУ на Всеукраїнській науково-практичній учнівсько-студентській конференції «Українська наука в інформаційних вимірах: проблеми і перспективи»

14 квітня 2017 року Університет сучасних знань провів на базі Київського планетарію Всеукраїнську науково-практичну учнівсько-студентську конференцію «Українська наука в інформаційних вимірах: проблеми і перспективи». У роботі конференції взяли участь науковці та обдарована учнівська і студентська молодь. Учасників конференції привітали: Кушерець Василь Іванович, голова правління Товариства «Знання» України, президент Університету сучасних знань, член-кореспондент НАПН України, доктор філософських наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України; Топузов Олег Михайлович, директор Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України, доктор педагогічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, віце-президент НАПН України та інші науковці.
У роботі конференції взяли участь студенти коледжу групи 407-РПЗ Костенко Анна, Ткаченко Валерія, Ліщук Ігор, Мартинчик Богдан. 
Вєтрова Дар'я виступила із доповіддю «Зміни в англійській мові за останні 100 років». Стаття була написана під керівництвом викладачів Гришко Н.О. та Ткачук Н.Г. 
У зв’язку із актуальністю піднятих питань за результатами конференції вийде електронна збірка матеріалів тез учасників конференції.